Educație
Condițiile unei relații armonioase

Condițiile unei relații armonioase

Este persoana ta și o știi, simți o nevoie interioară de a comunica cu ea, de a discuta despre ceea ce este important pentru tine. Cealaltă jumătate te face fericit. Interesele și convingerile sale sunt clare și acceptabile pentru tine.

Apropierea fizică. Vă place să vă atingeți unul pe celălalt tot timpul.

Apropierea emoțională. Vă înțelegeți reciproc emoțiile, le puteți exprima liber, iar partenerul le acceptă așa cum v-ați dori. Atunci când îți exprimi sentimentele, nu te simți vinovat sau scuzat. Sunteți înțeleși și acceptați așa cum sunteți, iar aceasta este acceptarea reciprocă. Și chiar și atunci când vă enervați, puteți discuta și înțelege motivele furiei și poate rezolva problema și să o lăsați în urmă pentru totdeauna.

Există un contact fizic și o dorință de a-l continua. Bineînțeles, relațiile intime trebuie să fie reciproc satisfăcătoare. Puteți vorbi despre dorințele voastre sexuale și puteți discuta despre relația voastră intimă. Dorința reciprocă de a se îngriji este una de care nu se lipsește. Aveți o dorință de a avea grijă unul de celălalt, de a face ceva important pentru voi și pentru persoana pe care o iubiți.

Poate că nu ați mai făcut acest lucru înainte, dar atunci când cereți sau lăsați pe cineva la care țineți să știe că este important pentru el, doriți să o faceți.

Înțelegerea reciprocă. Vă acordați reciproc atâta atenție cât își dorește fiecare dintre voi. Acest lucru nu provoacă enervare sau disconfort, ci devine o parte importantă a vieții și a relației tale.

Aceste cinci condiții sunt, în opinia mea, cheia pentru a crea cea mai armonioasă relație posibilă. Fiecare dintre aceste condiții joacă un rol în fiecare relație dintre două persoane apropiate. De asemenea, este important să se țină cont de importanța reciprocității în relații.

În cazul în care una dintre condiții nu este îndeplinită de niciuna dintre părți, aceasta poate duce la nemulțumire în cadrul relației, ceea ce poate duce la furie, înstrăinare, infidelitate și divorț.

Dar fără nici o suprindere, comunicarea este cheia, ca de obicei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *