Lifestyle
Cât de mult contează ținerea mâinilor

Cât de mult contează ținerea mâinilor

Ana Gogioiu

photo-1593526613712-7b4b9a707330.jpeg

Ați avut vreodată pe cineva drag? Există o vorbă despre ținerea mâinilor!

Observați cum vă țineți mâinile și al căror deget mare este deasupra? Se spune că al cărui deget mare este deasupra, asta va, să spunem așa, domina relația. Să presupunem în această imagine:

Poți vedea că degetul mare al femeii este deasupra. Aceasta înseamnă că ea va fi dominantă în relația lor. Dar dacă îl întorci și degetul mare al bărbatului este deasupra, bărbatul va aduce relația.

După părerea mea, aceste ziceri nu sunt adevărate! Probabil că sunt mulți iubitori care cred în acea zicală, ținerea de mână nu are nimic de-a face cu stabilirea unei relații! Gândește-te, nu ții întotdeauna mâna partenerului tău rece. Întotdeauna variază, desigur, și l-am dovedit pe baza experienței mele. Pozițiile degetelor se schimbă, astfel încât ținerea reciprocă a mâinilor este confortabilă și nu are nimic de-a face cu a fi dominantă într-o relație. Ce se întâmplă dacă degetul mare al bărbatului este deasupra? Urmează și femeile, poate nu întotdeauna, dar mai mult sau mai puțin. Asta depinde de persoanele care vor fi implicate într-o relație și nu depinde de mână.

Sau nu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *