• Adela Dincă Anath
 • Adina Ștețcu
 • Alexandru Papadopol
 • Ana Bostan
 • Anca Tivadar
 • Andreea Scrădeanu
 • Bogdan Ungureanu
 • Bogdan Vasilef
 • Bogdan Vulpe
 • Carmen Hațegan
 • Claudia Ciurcă
 • Dana Sava
 • Dorian Boguță
 • Dragoș Bucur
 • Dragoș Sora
 • Ecaterina Istrate
 • Elena Crîșmaru
 • Emil Ciuchi
 • Eugen Matei Lumezianu
 • Florin Ilisie
 • Georgiana Stanciu
 • Hamid Nicola Katrib
 • Ioan Rusu
 • Ioana Păunescu
 • Ion Rusu
 • Laura Mușat
 • Melania Brînză
 • Mirabela Ciurez
 • Mirela Ionascu
 • Oltin Hurezeanu
 • Paul Radu
 • Ruxandra Șerban
 • Silvia Moroșanu

Cred că pentru toți cei implicați, de la echipa de producție până la actori, este un proiect care și-a lăsat amprenta, cel puțin la nivel emoțional, asupra tuturor. Faptul că am cunoscut oameni deosebiți, că am împărtășit experiențe noi, că am avut exemple și modele precum cei 3 mentori (Dragoș, Doru și Papi) și am colaborat cu o echipă atât de profesionistă, nu poate fi decât o realizare și o satisfacție personală.

:)… Asta înseamnă Love Building pentru mine. Pot să mă gândesc la orice zi, moment, secundă care are legatură cu Love Building și tot mă trezesc cu un zâmbet pe față. Love Building înseamnă un început, o șansă, o aventură în care am descoperit lucruri noi despre mine, oameni minunați, sentimente noi, pasiune, profesionalism, multe momente amuzante, momente fericite, triste, dar o tristețe din aia care știi că-ți face bine pentru că simți că trăiești, pentru că simți, pur și simplu!!!

Paradoxal... chiar dacă a fost o perioadă de filmare scurtă și concentrată, nu am resimțit-o deloc ca fiind una grea. S-a lucrat într-un regim profesionist, dar atmosfera a fost relaxată. Entuziasmul nostru s-a contopit cu cel al colegilor noștri de platou, nimeni alții decât cursanții școlii noastre de actorie. Amintirile cele mai frumoase sunt legate de secvențele colective și de noaptea în care s-au filmat scenele cu focul de tabără. Fiecare s-a bucurat de rolul lui, de partitura lui.

 

A fost impresionant să văd îndeaproape nivelul de profesionalism și creativitate al profesorilor noștri Dragoș, Doru și Papi. Să îi vezi dublă după dublă având același nivel de concentrare și de precizie a fost incredibil. Un exemplu de urmat.

Emoție, entuziasm, disciplină, început, prieteni, hobby transformat în profesie (sper), o echipă de la care am învățat foarte multe într-un timp atât de scurt. Asta e Love Building pentru mine.

 

 

Love Building. Actor într-un film... Este pe departe cel mai frumos sentiment pe care poţi să-l ai. Este... magic. La una din filmările de seară, după mai multe duble din mai multe unghiuri se aude: „Hai s-o mai tragem o dată şi aşa!... Atenţie! Motor! Merge camera! Acţiune! Mulţi Ani Trăiască!!... La Mulţi Ani!...”. Eram atât de absorbit de ce se întâmpla acolo încât era ultimul lucru la care m-aş fi gândit, ziua mea de naştere. Toţi aveau coifuri, vuvuzele de petrecere, cineva căra nişte torturi mari, pe un panou imens scria La Mulţi Ani Bogdan! Am fost atât de surprins pentru că la momentul respectiv mi se părea cel mai puţin important lucru. Şi acum când mă gândesc pare totul atât de ireal. Iar eu de obicei nu visez aşa de frumos.

Am învățat că atunci când un lucru e făcut din suflet, se vede. Îmi doresc să repet această experiență minunată si sper că o să fie și Love Building 2. :)

Un vis împlinit, un pariu câștigat, un exemplu de AȘA, DA! O adevărată lecție de actorie de film, primită cadou de la cei 3 profesori pe care, cu ocazia asta, i-am putut urmări cu "antenele întinse la maxim", conștientă fiind că e cea mai bună lecție practică pe care am putut-o primi în timpul cursului la școala Actoriedefilm.ro. Pentru 10 zile, m-am simțit cu adevărat actriță, alături de oameni care au crezut în mine iar asta, pur și simplu, a făcut ca toată oboseala, toată presiunea celor 10 zile de maraton, să treacă cu zâmbetul pe buze, cu dorința de a reuși și a da tot ce e mai bun!

De când ne-au anunțat pentru prima dată că se va face filmul și până când am început efectiv filmările, am avut senzația că e un vis. Chiar și în sâmbăta de dinainte de începerea filmărilor, când ne-am întâlnit să călcăm, să decupăm inimi și să mai facem ultimele probe la costume, părea totul ireal. A fost cea mai frumoasă experiență a vieții mele de până acum.

În primul rând, am încercat să creăm o atmosferă cât mai profesionistă la filmări. În final nu prea mai conta dacă ai experiența a 20 de filme în spate ori ești pentru prima oară pe platoul de filmare. Eram o echipă și eram mânați de motto-ul mușchetarilor: "Toți pentru unul și unul pentru toți". Iar când cineva începea să uite că mergem toți de mână pe același drum, nu ne era greu să-l aducem înapoi cu picioarele pe pământ.

Filmările pentru Love Building au fost ca un shot de energie pentru mine! Știi cum e să lucrezi într-o echipă în care toată lumea vrea? Nu auzi "nu am chef", nu vezi fețe plictisite, nu se întreabă nimeni de ce nu e plătit mai mult, toată lumea trage în aceeași direcție: să fie bine! Și atmosfera asta nu prea o mai întâlnești nici la muncă, nici pe stradă.

Love Buiding înseamnă pentru mine un proiect la care sunt mândru că am participat, unde am cunoscut mulți oameni cu care formez o echipă și după filmare. Când vine vorba de filmările de la Love Building îmi amintesc, într-un cuvânt, că a fost INTENS.

 

Love Building este prima dragoste, în acest caz, dragoste de film, acel ceva de care pur și simplu te îndrăgostești, pe care cauți să-l înțelegi, îți place, investești timp, pasiune și multe altele și vrei să nu se mai termine niciodată.

Recunosc sincer că cea mai frumoasă zi de filmare pentru mine a fost cea în care s-a filmat secvența cu sărutul. S-au tras duble aproape o jumătate de zi :)

Love Building a fost o provocare pentru un grup de oameni entuziaști și receptivi în fața entuziasmului și optimismului molipsitor al celor care au venit cu ideea ca el să existe. Dragoș, Papi, Doru, Iulia. Acest proiect mi-a întărit credința că mai există întâlniri miraculoase cu oameni care ar face orice pentru ceva în care cred cu adevărat.

Îmi aduc aminte că într-una din nopțile în care am filmat eram foarte, foarte obosit și abia mai reușeam să fiu prezent, atent și concentrat la ce se întâmpla în jur, dar, în ciuda oboselii (pentru că în timpul filmărilor n-am dormit mai mult de 4-5 ore pe noapte) în momentul în care o auzeam pe Iulia strigând "Acțiune!" parcă mi se dădea reset, nu mai simțeam oboseala, nu mai simțeam nimic, era ca un vis, și când auzeam "stop”-ul de rigoare, reveneam instantaneu, fără să înțeleg cum, la starea inițială de oboseală.

La începutul celui de-al cincilea modul la școala de actorie, după ce jucasem în patru scurt metraje, când Dragoș ne-a întrebat ce ne-am mai dori de la școală eu am răspuns: “să joc cu voi, să dau replici cu voi în filme”. El a zambit...

Am fost o mare familie. Am împărțit cu toții entuziasmul și plăcerea de a juca în acest film. Râdeam împreună, oboseam împreună, mâncam impreună și eram mâncați de țânțari împreună, pe platou la 2 noaptea!

Love Building este un debut colectiv și le mulțumesc tuturor celor care mi-au dat șansa, celor care m-au tolerat... Pe scurt, tuturor :) A fost minunată experiența de a intra în contact cu actoria de film.

 

M-a încântat entuziasmul, seriozitatea și bunăvoința întregii echipe. Fără aceste ingrediente era greu să reușim.

Imi doream să fac actorie de când eram clasa a-3-a, fiind convinsă că este meseria ‘perfectă’ pentru mine. Filmările pentru Love Building m-au făcut să realizez cât de nepotrivită este pentru mine meseria de actor și cât de mult mi-ar plăcea să fiu în spatele camerei. :)

Love Building este rezultatul a tot ceea ce am învățat la Actoriedefilm.ro, primul proiect actoricesc pentru mulți dintre noi! Unul dintre cele mai amuzante momente de la filmări a fost chiar în primul meu cadru! Trebuia să deschid o bere în mașină în drum spre tabără și să beau cu sete din ea. Am făcut asta cu 6, 7 beri, înmânate de către Iulia, de sub bancheta din spate a mașinii! :))

Cred că acest film a fost ca un drog pentru mine. Nu știu cum a început și când s-a terminat... Îmi amintesc doar că imediat după terminarea filmărilor, când am revenit la rutina zilnică, nu-mi mai găseam locul. Simțeam că am mult prea multă energie să rezist 10 ore pe scaun, la birou. Am avut un sentiment de tristețe, nu am reușit să comunic cu nimeni, am stat singură, cu căștile în urechi și am ascultat muzică. De aceea spun că a fost ca un drog, starea de după fiind un fel de sevraj.

 

 

Pentru mine Love Building înseamnă în primul rând o experiență profesională foarte importantă. Este primul film de lung metraj în care am jucat și primul proiect cu adevărat profesionist. Nu am simțit nicio clipă că este un exercițiu de actorie cu ocazia finalizării cursurilor. Este un prim pas către o carieră pe care vreau să o urmez.

Am avut șansa să învăț enorm de la profesioniști ca Iulia, Dragoș, Alex și Doru, care au fost foarte generoși și ne-au împărtășit foarte multe cunoștinte. A fost o investiție personală (din punct de vedere emoțional, fizic) pe care nu regret că am făcut-o. Apreciez enorm toată echipa care a dus la capăt ceea ce și-a propus, dând dovadă de solidaritate, seriozitate, tenacitate și voință.

Love Building marchează clar un moment de cotitură în viața mea; e momentul în care s-a produs schimbarea la care mă gândeam de ceva timp. După filmul ăsta, după întâlnirea cu oamenii excepționali implicați în realizarea lui, eu am pornit pe alt drum și am început să-mi reconstruiesc viața după alte coordonate. Știi cum încerci câteodată marea cu piciorul înainte să te arunci în ea, de frică să nu fie prea rece? Ei, asta a fost pentru mine Love Building. M-a lăsat să încerc. După care... m-am aruncat.

 

Creationns United

Copyright © 2013 ACTORIEDEFILM.RO